HTML

Ingyen filmek

Ingyen filmek, film letöltés, premier filmek, warez, új filmek letöltés, mozifilm ingyen, letöltés mozifilmek,

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az igenember mozi film letöltése ingyen Az igenember premier film információk!

2010.04.26. 21:32 swrz300

Az igenember dvd film letöltési linkekhez kattints ide!

A filmet rendezte: Peyton Reed

Műfaj: vígjáték (Műfaj) (Műfaj)

Film előzetes:

 

Az igenember

 

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

 

Film leírása: Mondj igent a békére! Mondj igent a biciklizésre! Mondj igent a gitároktatásra! Mondj igent a koreai nyelvtanfolyamra! Carl (Jim Carrey) soha, semmire nem mond igent. Alaptermészete a tagadás, a tiltakozás és az ellenállás. De előbb-utóbb a legmagabiztosabb embernek is rá kell jönnie, jó, néha helyeselni. És mert Carl nem szereti a félmegoldásokat, beiratkozik egy önsegítő csoportba, amelynek guruja (Terence Stamp) olyan sikeresen prédikál, hogy új híve feltétel nélkül megtér: attól kezdve minden kérdésre, felszólításra, ajánlatra és átokra gondolkodás nélkül rávágja az igent. Bár egyre több és egyre nagyobb bajba bólogatja bele magát, mégsem adja fel: mindenre igent mond.

IMDB pontszám: 7.1

GYORS LETÖLTÉS

Mondj igent a békére! Mondj igent a biciklizésre! Mondj igent a gitároktatásra! Mondj igent a koreai nyelvtanfolyamra! Carl (Jim Carrey) soha, semmire nem mond igent. Alaptermészete a tagadás, a tiltakozás és az ellenállás. De előbb-utóbb a legmagabiztosabb embernek is rá kell jönnie, jó, néha helyeselni. És mert Carl nem szereti a félmegoldásokat, beiratkozik egy önsegítő csoportba, amelynek guruja (Terence Stamp) olyan sikeresen prédikál, hogy új híve feltétel nélkül megtér: attól kezdve minden kérdésre, felszólításra, ajánlatra és átokra gondolkodás nélkül rávágja az igent. Bár egyre több és egyre nagyobb bajba bólogatja bele magát, mégsem adja fel: mindenre igent mond.

Hossza: 104

Cast: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés letöltés ingyen dvd letöltés az igenember mozi az igenember dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://sokfilmingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr761943737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása