HTML

Ingyen filmek

Ingyen filmek, film letöltés, premier filmek, warez, új filmek letöltés, mozifilm ingyen, letöltés mozifilmek,

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Amerikai história X premier film letöltés ingyen Amerikai história X film letöltése American History X divx film letöltés most!

2010.04.22. 21:34 swrz300

Amerikai história X mozifilm letöltés itt!

Film pontszáma: 8.6

Megjelent: 1999-04-15

Tartalom: "Az én Mein Kampfom" - ezzel a dolgozattal sokkolja tanárait Danny Vinyard, aki egyébként kiváló tanuló. Talán ez az iromány adta a végső lökést, hogy bálványozott bátya, Derek, aki apjuk meggyilkolása óta csak a gyűlölet filozófiája és gyakorlata szerint él, egy hihetetlenül kegyetlen faji gyilkosságot kövessen el, amely "példaértékű" lesz a neonácik, skinhead bandák és a hatóságok előtt is. A rácsok mögött Derek fokozatosan ráébred az erőszak kétarcúságára. Felismeri az örök igazságot: a gyűlölet mindig visszaszáll arra, akitől ered. Három év múlva a bajba jutott fiú visszatérésére vár környezete: a skinheadek hős vezérüket, anyja családfőnek számító gyermekét, Danny szeretett testvérét akarja visszakapni. Még magán hordva a "börtönszagot", Dereknek nem sok ideje marad, hogy élvezze a szabadságot, múltjától szégyenkezve és iszonyodva versenyt fut az idővel, hogy megmentse öccsét és az egyre inkább az erőszak kietlen világába sodródó családját...

LETÖLTÉS ITT

Műfaj: krimi dráma (Műfaj)

Amerikai história X

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Vágó: Craig McKay

Derek Vinyard (Edward Norton) jogosnak vélt elkeseredettségében csatlakozik a rasszista fehérekhez. A fehérek felsőbbrendűségét hirdető fiatalok csoportjának karizmatikus vezetője lesz. A börtönben landol egy brutális, gyűlölet vezette gyilkosságért: egy ízben két fekete megpróbálja ellopni a kocsiját, erre megöli őket. A rács mögött Derek világról vallott elképzelései 180 fokos fordulatot vesznek. Szabadulásakor, múltja miatt megszégyenülve ígéretet tesz, hogy megváltozik, de Derek ráébred, hogy meg kell menteni Dannyt (Edward Furlong), az öccsét a hasonló sorstól.

Filmszínészek: Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm ingyen letöltés dvd letöltés amerikai história x mozi amerikai história x film

A bejegyzés trackback címe:

https://sokfilmingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr461943746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása